Навигация

Contact Us

Тел: 0086-29-88763980

Факс: 0086-29-88990306

E-mail: info@toptionlab.com

Добави: TaiBai шосе, Теодора квартал, Xi'an, Китай

TOPTIONе професионална лаборатория разтвор доставчик, и всички посветени да предоставя най-добрите решения & продукти за глобални клиенти, които са работят в биология, химия, фармацевтична, анализ на околната среда, храните, академични изследвания и др. Независимо от полето, работите в, ние пазят стремеж за една и съща цел: да ви предостави най-подходящите решения & продукти, за да направи вашите изследвания по-точни & ефективно.


TOPTIONседалището се намира в Xi'an, Китай, където собствен стотици университети и изследователски институти и известен като си хилядолетната история култура. Дълбоки култура и силни научни resvide-добре продукти, решения и услуги за вас непрекъснато.


Основните продукти съдържа химически синтез реактор, изпарител, тънкослойни изпарител, фотохимично реактор, високо налягане реактор, сушилня се замразява, спрей сушилня и др.TOPTIONмарка инструмент има собствени висока репутация в над 70 страни и региони, предоставяне на техническа подкрепа за десетки хиляди организации за решаване на проблемите в рамките на своите научни изследвания, специални за университет, изследователски институти, индустрии, контролните органи , и др. Насърчаване на технологичен напредък и подобряването на човешкия живот еTOPTIONсоциална мисия.


Ние вярваме, само най-доброто качество, повечето водещи технологии, най-цялостно решение и най-професионалната услуга, може да направиTOPTIONмисия и визия се сбъдне. Така че ние ще запази в непрестанното новаторство и упорита работа, да ви предоставим най-добрите решения & продукти и да направи изследвания по-точен и ефективен.

Ние сме млади, професионални и творчески екип,

Ние сме екип, клиентски ориентирана и отговорна.


Нашата мисия:направи си изследвания, по-точен и ефективен.

Нашата визия:Се превърне в света най-конкурентните lab разтвор доставчик.

Нашите стойност:Споделяне & печеля-печелиш, клиентът успех, бъдете благодарни, пазят растеж, иновациите и отговорно.

Запитване
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Свържете се с нас
Address: TaiBai шосе, Теодора квартал, Xi'an, Китай
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption инструмент Co., Ltd. всички права запазени.