Продуктова категория

RE-5250A изпарител

RE-5250A изпарител

Ротационен изпарител е използването на вакуум налягане, постоянна температура за отопление условия, с помощта на въртящи се бутилка постоянна скорост въртене

Product Details

Ако се търси химически, биология, фармацевтичната и хранителната re-5250a изпарителя от Китай re-5250a ротационен изпарител, промишлени ротационни изпарители, промишлени изпарител, 50l вакуумен ротационен изпарител производители, доставчици и facoty, или проверка на re-5250a изпарителя персонализиране и дизайн с професионален доставчик в Китай, моля не се колебайте да се свържете с Toption инструмент.

RE-5250 ротативен изпарител

Ротационен изпарител е използването на вакуум налягане, постоянна температура за отопление условия, с помощта на въртящи се бутилка постоянна скорост въртене, на образуването на голяма площ тънък филм, високо изпаряване оборудване инсталации.

Ротационен изпарител се използва главно за фармацевтични, химични и био фармацевтичната индустрия концентрация, кристализация, сушене, отделяне и прекратяване на въглища за възстановяване. Принципът е: в вакуум състояние, постоянна температура отопление, за да завъртите бутилки постоянна ротация, материалът в стената формирането на голяма площ тънък филм, високо изпаряване. Солубилизиращия от високи стъклени кондензатора изпаряване охлаждане, възстановяване в колекцията бутилката, значително подобряване на ефективността на изпарение, особено лесни за използване в висока температура разлагането на променливостта на биологичните продукти е концентрирана и пречистен.

Основни характеристики

1. приемащите части: въвеждането на чужди Разширено преносна система, разумен структурата, трайни и практически.

2. контрол, температура части: въвеждането на система за контрол на чужди Разширено честота, температура система за контрол да се гарантира точно изпълнение на инструмента.

3. водна баня: една от внесените от неръждаема стомана табела, щамповане, автоматични вертикални лифтове.

4. запечатване части: материал PTFE избрани чужди страни, чрез специална обработка технология за подобряване на запечатване, устойчивост на корозия и износоустойчивост.

5 основна структура: висококачествена алуминиева сплав и неръждаема стомана, по-пълна и подобряване на оборудването на разумен изпълнение.

Модел

RE-5250

Скоростта (rpm)

3 ~ 120 или посети следната цифров дисплей

Скорост уреждам

Преобразуване на честота

баня

Мощност отопление: 6kw/380v

RT ~ 99℃ (вода)

Въртене бутилка

50LBig фланец устата (¢inner100mm)

Колекция бутилки

20Lflange уста,

с PTFE разтоварване клапан

Кондензатор

Господи, заместник Двойна кондензатор

Скорост на изпаряване

≥ 5 Л/час

Мощност на двигателя

250W

Размер (мм)

1300 * 800 * 2300


Hot Tags: Re-5250a изпарителя, промишлени ротационни изпарители, промишлени изпарител, 50l вакуумен ротационен изпарител, Китай, производители, завод, доставчици, доставчик в Китай, персонализация, дизайн, химически, биология, фармацевтичната, храна
Свързани продукти
Feedback
Запитване
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Свържете се с нас
Address: TaiBai шосе, Теодора квартал, Xi'an, Китай
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption инструмент Co., Ltd. всички права запазени.