Продуктова категория

10L сушилни

10L сушилни

С висока скорост на изсушаване, след пръскане на материалните течността площта на материала ще се увеличи значително. В потока горещ въздух, 95 % ~ 98 % вода може да се изпари в момента. По времето на попълване на сушене се нуждае само няколко секунди.

Product Details

Ако търсите за химически, биология, фармацевтични и хранителни 10l спрей сушилня от Китай 10l спрей сушилня, сушилня, центробежни спрей 10l сушилна машина с центробежни спрей, сушилня, мляко спрей спрей изсушаване оборудване, спрей изсушаване в хранителната промишленост производители, доставчици и facoty, или проверка на 10l спрей сушилня персонализиране и дизайн с професионален доставчик в Китай, моля не се колебайте да се свържете с Toption инструмент.

1. функции

1) на висока скорост на изсушаване, след пръскане на материалните течността площта на материала ще се увеличи значително. В потока горещ въздух, 95 % ~ 98 % вода може да се изпари в момента. По времето на попълване на сушене се нуждае само няколко секунди.

2) това е особено подходящ за сушене на топлина чувствителни материали. Неговите крайни продукти притежават добра еднородност, мобилност, разтваряне на капацитет. И крайните продукти са високи в тяхната чистота и добро качеството им. Производствените процедури са прости и на операцията и контрол са лесни. Течността с влага съдържание 40 ~ 60 % (за специални материали, съдържанието може да достигне до 90 %.) може да бъде изсушен в продукти, прах или частици едно време.

3) след изсушаване, няма нужда за съкрушителен и сортиране, да се намали операция процедурите в производството и да се подобри чистотата на продукта. Продукт частица диаметри, отпуснатост и съдържанието на вода може да се регулира чрез промяна на състоянието на операция в определен обхват. Това е много удобно да извършват контрол и управление.

2.Principle:

1) след са филтрирани и нагрява въздуха влиза в въздух разпределител горната част на сушилнята. Горещ въздух влиза в сушилня в спираловидна форма и равномерно. Минавайки през високоскоростен центробежни пръскачка далекоглед, материалните течността ще се завърти и се впръсква в изключително фина мъгла течни мъниста.

2) чрез много кратко време на контакт с топлина въздуха, материалите могат да бъдат изсушени в крайните продукти. Крайните продукти ще бъдат изписани непрекъснато от дъното на кулата сушене и от циклони. Отработените газове ще бъдат изхвърлени от вентилатор.

3.Application:

1) спрей за сушилни може да се използва в широк диапазон, където производството на неслепнали прах проба се изисква. Тази техника е обработен успешно материали в следните области:

Напитки, вкусове and оцветяване, мляко and яйчни продукти, растителни and растителни екстракти, фармацевтични продукти, топлина чувствителни материали, пластмаси, полимери and смоли, парфюми, керамика and авангардни материали, сапуни and детергенти, кръв, и бои, хранителни продукти, лепила, оксиди, текстил, кости, зъби and зъб Amalgan and много други.

2) повечето решения и supernsions може да бъде спрей сушени осигурява, че полученият продукт има характеристиките на материала.

3) е популярна в областта на храните, биологията, материал, аптека, университет и институт за R & D, и т.н. особено за обработка на чувствителни на температура материал, за например, прах, защото материал само докосване въздух за един кратък момент, така че топлината не може да унищожи компонента на материал.

Технически параметри

Елемент

Единица

TP-S100

Макс капацитет

ml/h

10L/h

Температурен диапазон на входящия въздух

50° С ~ 300° C

Температурен диапазон на изходящия въздух

30° C ~ 150° C

Спрей система

/

Центробежни дюза

Електрическа отоплителна мощност

kW

28

Източник на топлина

/

Електрически

Сух прах, възстановяване на процент

%

≥98

Скорост на завъртане

RPM

22000

Диаметър на спрей тава

мм

80

Пулверизация диаметър на диска

мм

80

Ниво на аналитичност

мм

2500 * 1600 * 2800

Максимална влага изпаряване

Kg/h

10

Спрей главата карам режим

/

Механично устройство


Hot Tags: 10l спрей сешоар, центробежни спрей сушилня, 10l сушилна машина с центробежни спрей, мляко спрей сушилня, оборудване за сушене на спрей, спрей изсушаване в хранителната промишленост, Китай, производители, завод, доставчици, доставчик в Китай, персонализация, дизайн, химически, биология, фармацевтичната, храна
Свързани продукти
Feedback
Запитване
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Свържете се с нас
Address: TaiBai шосе, Теодора квартал, Xi'an, Китай
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption инструмент Co., Ltd. всички права запазени.