Продуктова категория

5L сушилни

5L сушилни

Въздух през филтъра и отоплителни уреди влезе в горещ въздух дистрибутор, който е на върха на сушилната камера, горещ въздух разпределител произвеждат горещ въздух

Product Details

Ако търсите за химически, биология, фармацевтични и хранителни 5l спрей сушилня от Китай 5l спрей сушилня, сушилня с центробежни спрей 5l, 5l сушилна машина с центробежни спрей, центробежни spay сушилня, спрей изсушаване на мляко, спрей изсушаване производителите на мляко на прах, доставчици и facoty или проверка 5l спрей сушилня персонализиране и дизайн с професионален доставчик в Китай, моля не се колебайте да се свържете с Toption инструмент.

Принцип на работа

Въздух през филтър и устройства отопление влизат в горещ въздух дистрибутор, който е на върха на сушилна камера, горещ въздух разпределител произвеждат горещ въздух, тогава горещ въздух влезе в сушилна камера равномерно и да се премести спираловидно по същото време, доставка течен материал на центробежни спрей главата, която е оборудвана на върха на сушилната камера, течен материал се пръска като мъгла капчица , така че да се увеличи свиването на площта на течен материал и горещ въздух, влага да се изпари бързо, сухи продукти в рамките на много кратко време. Груба продукт се събира чрез събиране на цевта, която е в дъното на сешоар, отработени газове, погасява центробежен вентилатор.

Характеристика

1. бързо сушене скорост. Течен материал след центробежни пръскане, на площта ще нараства значително, при висока температура на въздушния поток, момента, в който ще се изпари 95 ~ 98 % от съдържанието на влага, така че времето за сушене ще бъде около десет секунди.

2. приема паралелно потокът на спрей изсушаване, сушене процес, температурата на течността капчица не е висока, което обещават продукти с високо качество. В спрей изсушаване камера, течни капчица и горещ въздушен поток с една и съща посока, въпреки че температурата на горещ въздух е някои по-високи, но като горещ въздух незабавно контакт с течен капчица спрей след това влезе в сушилна камера температурата на сушилна камера е натопи надолу, така че няма да направи сух материал, прегряване и подходящ за сушене на термично чувствителен материал , температурата на заустване продукт зависи от температурата на отработилите и по-нисък от отработените температура.

3. широко прилагани област. Според свойства на материала, може да се използва горещ въздух сушене и също така може да използва модела на студен вятър. Голяма партида материали с голям различни функции, могат да бъдат произведени от тази машина, често прилагани в: полимери и resins、dyes、color pigment、ceramic、 glass、 освен atrazine、 pesticides、 carbohydrates、 мляко яйце products、 rou acids、slaughterhouse byproducts、blood и рибни продукти от детергенти и повърхностно dirt、fertilizer、organic compound、inorganic съединение класове и др.

4. дължи на сушене процесът е завършен в един миг, продукт на приблизително сферична основно да запазите капчици форма, така че продуктът е добра дисперсия 、fluidity и разтворимост.

5. производственият процес е проста, удобна работа и лесно управление. Спрей сушилня се използва разтворител, чието съдържание на влага е 40 ~ 60 %, за специални материали дори съдържанието на влага в по-висока от 90 %, също може да се подсушават прах продукти в даден момент. Повечето продукти не се нуждаят от смачкване и скрининг след изсушаване, така да се намалят на производствения процес, да опрости технологичния процес и обещават чистотата на продукта. За продукта частица size、precision влага, в рамките на определени граници, да промените да се коригира експлоатационни условия, контрол и управление е много лесно.

6. за да се защити материала от замърсяване и разширяване на устройството експлоатация, всички части, контакт с материал всички приемат 1Cr18Ni9Ti неръждаема стомана материали. За да правят операция лесно, системата за контрол използва интеграция операция, което означава, че инсталиране всяка част устройство показва и включено/изключено устройство всичко в контрол на кабинета.

Технически параметри

Елемент

Единица

TP-S50

Макс капацитет

ml/h

5000

Температурен диапазон на входящия въздух

140° C ~ 300° C
Регулируеми

Температурен диапазон на изходящия въздух

80° C ~ 90° C

Прецизност на Температурата

±1

Сушилня време

S

1.0 ~ 1.5

Скоростта на келеш помпа

ml/h

5000

Спрей система

/

Центробежни дюза

Спрей посока

/

Надолу съ ток

Електрическа отоплителна мощност

kW

9

Източник на топлина

/

Електрически

Обща мощност

/

10KW 380V

Неръждаема стомана резервоар диаметър

мм

800

Сух прах, възстановяване на процент

%

≥95

Тип въртене центробежни спрей


Сгъстен въздух въртене

Скорост на завъртане

RPM

25000

Диаметър на спрей тава

мм

50

Ниво на аналитичност

мм

1800 * 930 * 2200

Hot Tags: 5l спрей сешоар, сушене машина с центробежни спрей 5l, 5l сушилна машина с центробежни спрей, центробежни spay изсушаване машина, спрей изсушаване на мляко, спрей изсушаване на мляко на прах, Китай, производители, завод, доставчици, доставчик в Китай, персонализация, дизайн, химически, биология, фармацевтичната, храна
Свързани продукти
Feedback
Запитване
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Свържете се с нас
Address: TaiBai шосе, Теодора квартал, Xi'an, Китай
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption инструмент Co., Ltd. всички права запазени.